Imate radi pisane barve, živahne in tople tone, ki prebudijo vaše čute ter vas razveselijo že ob prvem pogledu nanje? Unikatni kosi nakita iz kolekcije Mavrica so kot nalašč za popestritev vaše garderobe. Ne glede na to, katere kose oblačil boste izbrali – vedno jih lahko dopolnite z različnimi uhani, verižicami in zapestnicami, ki bodo nedvomno poskrbele, da se bodo za vami obračali pogledi.

Mavrična kolekcija vam nudi nešteto možnosti izbire ter ogromno kombinacij, saj lahko nakit nosite samostojno ali pa kose med seboj kombinirate. Kosi so vsestransko uporabni ter primerni za dopolnitev najrazličnejših videzov, tako elegantnih kot tudi bolj ležernih. Elegantna črna ogrlica Kira se bo lepo podala k vsaki srajci ter popestrila še tako dolgočasno službeno opravo. Ogrlica Žarek pa bo tudi v deževnih dneh prispevala k boljšemu počutju ter v vaše življenje vnesla nekaj sončnih žarkov. Lepo se bo podala k preprosti majčki ter kavbojkam.

Odenite se v barve mavrice in na svet boste gledali bolj pozitivno

Pomembno je, da se v oblačilih ter barvah, ki jih nosimo, počutimo maksimalno sproščeno ter samozavestno. Nekateri tako neskončno uživajo v nošenju temnejših in nevtralnih odtenkov, spet drugi pa ne morejo brez živahnih barv. Malo za šalo in malo zares, velja na tem mestu omeniti, da nošenje živahnih in pestrih barv blagodejno vpliva na človeško počutje. Žive barve nam namreč pomagajo, da ostanemo budni, nas spominjajo, da je zunaj  sonce ter ostalim posameznikom sporočajo, da smo odprti ter prilagodljivi. Ne nazadnje bo nakit v živahnih barvah poskrbel tudi, da bomo bolj opazni v okolici. Unikatni nakit, ki ga bomo nosili, bo poskrbel za dober vtis, saj bomo na ta način izgledali še bolj urejeni. Naš modni videz bo z uporabo modnih dodatkov bolj dovršen. Kamorkoli se torej odpravljate, pa naj bo to na razgovor za službo ali večerni sprehod – pisan nakit iz mavrične kolekcije bo nedvomno popestril vsako izkušnjo ter vam vlil samozavesti.

MK črna ogrlica

Kako izbrati primeren nakit?

Kljub temu, da ima vsakdo svoj lasten okus ter preference, je izbira primernih kosov nakita včasih zelo težka ter zamudna. Na voljo je toliko različnih barv, materialov, oblik ter modnih videzov, da se je med njimi resnično težko odločati. Prednosti unikatnega nakita iz mavrične kolekcije je nedvomno zelo veliko – med njimi izstopa tudi zelo dostopna cena, zato si lahko preprosto izberemo več kosov, ki nam ustrezajo.

Pri izbiri bodimo pozorni predvsem na stil oblačenja, ki nam najbolj ustreza. Se v naši garderobni omari nahaja veliko elegantnih kosov? Se običajno raje oblečemo kar v preprosto majico in udobne športne copate? Premisliti je potrebno, kakšne vrste nakit si želimo ter kakšen stil naj izraža. Kakšno sliko o sebi želimo z nošenjem nakita sporočiti? Nekateri tako prisegajo na klasične kose, ki jih nadenejo praktično vsak dan. Če se tudi sami najdemo v tem tipu osebe je priporočljivo, da izberemo manj vpadljive kose nakita, ki jih lahko enostavno kombiniramo. Nekoliko bolj nevtralni toni ter manjši obeski bodo na tem mestu najbolj primerni. Če se v nošenju enega in istega kosa nakita ne najdete, so unikatni modni dodatki še posebej priročni, saj je z njimi mogoče odlično popestriti vsak videz. Še posebej večji obeski, bolj vpadljive barve, kot jih nudi mavrična kolekcija, ter »statement« kosi bodo poskrbeli, da se boste tudi v preprostih hlačah in srajci počutili najbolj urejeno.

Ker se v svojih oblačilih ter dodatkih želimo počutiti tudi udobno, pri izbiri ustreznega nakita ne pozabimo na izbiro primernih materialov, ki ne dražijo kože  ter niso pretežki. Seveda je vse odvisno od posameznikovih potreb in želja, vseeno pa je vedno dobro, da kosi nakita ne puščajo barv ali odtisov.

Popestrite svojo garderobo z unikatnimi kosi nakita

Unikatni ter ročno izdelani modni dodatki imajo dušo, ki jo težko najdemo pri izdelkih, ki jih množično proizvajajo v tovarnah. Oseba, ki izdeluje unikatne kose nakita, v svoje delo vlaga veliko časa, truda ter energije, saj to počne z užitkom. Ročno je nemogoče izdelati dva popolnoma enaka kosa, zato nas nošenje unikatnih kosov resnično dela nekaj posebnega. Ne nazadnje zahteva ročna izdelava le malo električne energije, kar pomeni, da je izbira unikatnih izdelkov tudi bolj zelena ter okolju prijazna.

Vsakdo izmed nas se je zagotovo že soočil z nakupom izdelka, katerega kakovost nas je razočarala. Morda smo se soočili tudi z materiali, ki razdražijo kožo ali pa puščajo neprijetne barvne madeže, ki jih je s kože ter oblačil zelo težko odstraniti. Ročno izdelani kosi nakita so kvalitetni ter izdelani iz kakovostnih materialov, zato ni skrbi, da bi nas na kakršenkoli način razočarali. Ravno zaradi manjše količine izdelkov se lahko sam proizvajalec posameznemu kosu veliko bolj posveti, s tem pa zagotovi boljšo kvaliteto.

Rek, ki pravi, da je lepota v očeh opazovalca, še kako drži – še posebej, kadar so kosi nakita izbrani skrbno ter z ljubeznijo do narave in alternativnih možnosti izbire.