Ne glede na dogodek, na katerega se odpravljate, je unikatni nakit odlična izbira za popestritev vašega videza. Ljudje smo pač takšni, da vedno raje izberemo nekaj posebnega in drugačnega, saj ne maramo biti enaki kot ostali. Ročno izdelan unikatni nakit tako predstavlja tudi odlično darilo, ki je za nameček popolnoma okolju prijazno in zeleno. Je nekaj posebnega, saj si niti dva kosa med seboj nista enaka, hkrati pa je tudi zelo privlačno ter cenovno dostopno.

Unikatni nakit Mihaele Kežman je rezultat dolgoletnih izkušenj ter ogromno ljubezni do ustvarjanja. V vsakem izdelku se skriva tudi zelo pomembno sporočilo – da je vsak izmed nas svet zase in nekaj posebnega. Prav zato si vsakdo zasluži tudi unikaten kos nakita, ki bo izražal njegov osebni okus. Vsi kosi so zbrani v različnih kolekcijah.

Zadnja kolekcija, ki je nastala pred kratkim, je »Poletje v školjki«. Primerna je za nošenje vsak dan ali na posebne dogodke, v sebi pa ima poleten pridih, saj je obarvana v rdeče, bele in modre tone. Tako je primerna za ljubiteljice mornarskih tonov, poletja ter morja. Nedvomno bo med kolekcijami vsakdo našel nekaj zase, saj je izbira zelo velika.

Izbira ročno izdelanih kosov nakita ima mnogo prednosti

Če želite svoje potrošniške navade nekoliko prevetriti, je izbira ročno izdelanega nakita, oblačil ter dodatkov nedvomno odličen začetek. Na voljo je ogromno lepih kosov, ki vam lahko ponudijo nekaj več, saj so izdelani z ljubeznijo ter veseljem do dela. Unikaten nakit je tako izdelan z golimi rokami ter nekaj pripomočki – ni proizveden v tovarni, kjer se izdelki proizvajajo izključno zaradi njihove cenovne vrednosti. Vsak posamezni kos je osebi, ki ga je ustvarila, vzel veliko časa in truda. Takšen nakit je tudi odlične kakovosti, saj se uporabljajo kvalitetni materiali. Z izbiro unikatnega nakita se nam vsekakor ne bo zgodilo, da bi kupili produkt, kasneje pa ga zavrgli ker draži našo kožo oz. pušča barvo. Unikatni nakit je trajnostno naravnan ter lokalno usmerjen.

Ne glede na to, ali unikatni nakit nosite pogosto, ali pa le ob posebnih priložnostih – vedno je dobro imeti na voljo kos, ki ga lahko uporabite za popestritev vašega videza. Četudi oblečete le črne hlače in majico, boste s posebnim kosom svoj videz lahko popolnoma spremenili ter ga naredili nekaj posebnega. Vsaka ženska lahko z nošenjem nakita ustvari še bolj eleganten in prijeten vtis. Ker je vsak kos unikaten, se vam zagotovo ne bo zgodilo, da bi srečali nekoga, ki nosi identični kos. Tako se boste izognili neprijetnim situacijam. Ne nazadnje predstavlja nakit tudi odlično darilo, prilagojeno meri posameznika. Vsekakor lahko unikatni nakit poskrbi za odličen videz, ki bo izpostavil vaše prednosti ter zakril vaše slabosti. Omogoča vam izražanje samih sebe skozi nošenje oblačil in dodatkov. Kljub temu, da je nakit namenjen izražanju samih sebe, bodite vseeno nekoliko pozorni na kombiniranje različnih vzorcev, barv in velikosti. Manj je lahko včasih več – ena ogrlica lahko tako naredi popolnoma odličen vtis, pri kombinacijah različnih stilov ter več različnih kosov nakita pa bodite nekoliko previdni.

Unikatni nakit lahko popolnoma spremeni vaš videz, zato se ustavimo še pri posameznih kosih. Ogrlice lahko tako močno spremenijo percepcijo vaše višine. Nižji posamezniki naj tako izbirajo bolj dolge ogrlice v obliki črke V. Tisti, ki se želite optično podaljšati, izberite velike, a podolgovate oblike in vzorce. Pri izbiri uhanov imejte v mislih, da naj sovpadajo z vašo obliko obraza. Tisti z ovalno obliko obraza imajo na tem mestu največ sreče, saj jim pristaja praktično vse. Pri izbiri zapestnic in prstanov si lahko date duška – vseeno pa se vaše roke pogosto srečajo tudi z obrazom, zato bodite pozorni, da lepo dopolnjujejo tako vaš obraz, kot tudi roke. Prstani lahko lepo dopolnijo vaše prste, pozorni pa bodite le, da je primerne velikosti. Zelo neprijetno je, da nas prstan žuli in onemogoča normalen krvni pretok, hkrati pa je moteče tudi, če je prevelik.

Prihajajoči modni trendi v ospredje postavljajo velik ter opazen nakit

Na modnih pistah bomo v prihajajočih mesecih našli predvsem velike in opazne kose nakita, ki se dopolnjujejo s pisanimi ter razgibanimi oblačili. Tudi v prihodnosti bomo na tkaninah pogosto zasledili retro cvetlične vzorce, ki jih lahko lepo dopolnimo z nakitom. Ročno izdelan unikatni nakit ter ostali lokalno proizvedeni izdelki bodo nedvomno v modi tudi letos, saj se vrednote ljudi na globalni ravni spreminjajo. Zavedanje o ekološki krizi vstopa v ospredje, zato je nošenje ročno izdelanega nakita v ospredju. Ponovno bodo v modi tudi večji okrogli uhani in drzni obročki za ušesa. Kričeče barve v kombinaciji z zemeljskimi materiali bodo pristajale prav vsakomur, ki si jih bo drznil uporabiti.